SERIGRAFÍA, VINILO TEXTIL, ROTULACION,  BORDADOS, full printSERIGRAFÍA, VINILO TEXTIL, ROTULACION,  BORDADOS, full printVistiendo SantosOfertas, promocionesGaleria fotografica

Vistiendo Santos

 

" Atenció personalitzada, taller ambles noves tecnologies i els nous productes de mercat. "

Elevadores EBAM

SERIGRAFIA

 

La serigrafia tèxtil és una de les tècniques de personalització tèxtil més sol·licitades pels nostres clients i una de les nostres preferides, ja que el resultat sempre és d'alta qualitat i els preus d'aquesta producció són molt baixos. És un mètode perfecte per estampar tota mena de dissenys, ja siguin imatges, logos o textos.

Es tracta d'una tècnica molt versàtil que es pot aplicar sobre múltiples teixits, com són el cotó, el polièster o el niló, entre d'altres. La seva versatilitat, sumada a l'asequible que resulta encara en grans tirades, en fa una opció perfecta per a clubs esportius, samarretes promocionals, marxandatge o vestuari laboral.

 

Elevadores EBAM

VINIL TEXTIL

 

El vinil tèxtil es compon d'una làmina de color en la majoria d'ocasions de poliuretà que al seu revers té un adhesiu que s'activa amb l'aplicació de calor. Aquest sistema de personalització és ideal per l'ampli catàleg d'acabats i la gran resistència i durabilitat. A la descripció de cadascun dels productes trobaràs el mode d'aplicació pas a pas i els paràmetres perquè el resultat sigui perfecte!

Vinil Tèxtil de Tall

Disposem de la major gamma de colors i pel·lícules que podràs trobar al mercat i tots ells perfectament fàcils de pelar i transferir, i al mateix temps oferint una excel·lent durabilitat i resistència als rentats.

Vinil Tèxtil Imprimible

El vinil tèxtil d'impressió es compon bàsicament d'una làmina en la majoria d'ocasions de poliuretà que al seu revers té un adhesiu que s'activa amb l'aplicació de calor, aquests són adequats per imprimir-hi i hi ha diferents tipus segons el sistema de impressió i el tipus de tintes que s'utilitzaran, que poden ser Solvents, Eco-solvents, Pigmentades o Inkjet amb base d'aigua entre d'altres.

 

Elevadores EBAM

ROTULACIÓ

 

Descobreix totes les idees creatives que t'oferim, per millorar la imatge del teu negoci, tenim cura de cada detall del teu projecte, per obtenir el millor resultat.

L'alt nivell d'especialització del nostre equip humà sumat als nous i punters equips que disposem a les nostres instal·lacions ens permeten donar una resposta ràpida i eficaç als nostres clients.

Amb més de 10 anys d'experiència professional al sector de la retolació i amb el nostre creixement gradual. Ens hem convertit en una de les empreses, de referència al sector.

Apostem per la qualitat i les solucions més capdavanteres per assolir l'èxit en cada projecte que realitzem.

 

Elevadores EBAM

FULL PRINT

 

El model de personalització full print triomfa entre les nostres categories d'articles personalitzats per a empreses. Es tracta del sistema de personalització tant tèxtil com de marxandatge més original i emocionant que oferim, ja que permet posar dissenys a la mida perfecta que un desitgi, deixant-nos la possibilitat de crear els dissenys més creatius i sorprenents.

Fa un temps personalitzar la totalitat d'una peça sonava a disbarat, però avui dia, gràcies a les tècniques i maneres d'impressió més modernes, comptem amb els mitjans per fer que la personalització full print estigui disponible per a qualsevol.

 

Elevadores EBAM

BRODATS

 

Brodats publicitaris i laborals sobre peces: brodem tot tipus de roba de reclam publicitari, uniforme laboral, clubs i associacions esportives.

Els nostres clients aporten valor afegit a les seves marques personalitzant tèxtil promocional, obsequiant als seus clients amb productes com gorres brodades, samarretes personalitzades, pols brodats o facilitant als seus empleats roba laboral amb el seu logotip brodat.

 

 

Elevadores EBAM
Cookies Politica de privacidad y Avisos Legales Disseny & Powered by LMVweb © 2002-2023 - Twenty One Anniversary

 

serigrafia

vinilo textil

rotulación

Full Print